.hidden,#header,#head,.h24_footer,#footer,.h24_bg_image,#h24_webshop,#h24_order_popup,.h24_do_not_print,.alert_message,#h24_jq_tools_gallery,#facebox,#shadowbox_container,#top-menu-wrapper,#leftside,.sf-menu,#h24_simple_top_menu,#menu,#h24_controlPanel, #admin_panel, #add_content_panel, #ap_subMenuHolder,.editing_control_panel, .settings, .h24_minidropdown, .dialog_save_cancel_buttons,#h24_quickstart, #terms, #purchase_dialog, #h24_purchase_manager, .h24_dialog,#sortable_helper, .simplebit_tab, #h24_picnik_container, .visibility_hidden,.pp-FauxSection, .responsive_container{display:none !important;}/*! Non-supported blocks !*/ .h24_galleria_block {display:none !important;}/*! Make content wide !*/ .h24_heading span,.h24_content_container {width:95% !important;}.h24_collection {float:left;padding:10px;margin-bottom:20px;max-width:100% !important;width:auto !important;}.h24_collection_newline {clear:both;}.block_container {margin:0 10px 10px 0;}.h24_block_rss_block .mobile_fluid_width {width:95% !important;}.h24_content_container img {max-width:100% !important;}/*! Reset block height !*/ .block_container {min-height:auto !important;}.sortable {list-style-type:none;}body, .h24_design { background-color:#ffffff !important;;background-image:none !important;font-family:Georgia, Times, serif !important;font-size:11pt;/*!line-height:1.2;!*/ color:#000000 !important;}img {border:0;}p, span, td, th, h1,h2,h3,h4,h5,em,b,strong { color:#000000 !important;}p {margin:0;}li {background-image:none !important;}a:link, a:visited {color:#0059BF;background:transparent;font-weight:bold;text-decoration:underline;}/*! Clearing !*/ .clearer { clear:both; }/*! Simple gallery !*/ div.simple_gallery_content > div {float:left;position:relative;}div.simple_gallery_content {clear:both;overflow:hidden;width:100%;}/*! Google maps !*/ div.h24_do_print {display:block;}

Vad säger några av våra kunder

Maria och Mattias Wihlgaard
Vårt nya uterum var en dröm som blev verklighet!
Vi valde att rita vårt eget uterum för att det på allra bästa sätt skulle passa till vårt hus och vår trädgård. Därför blev det särskilt viktigt att välja hantverkare med känsla för noggrannhet och detaljer och som på ett tillförlitligt sätt kunde förstå vad vi själva ville skapa. Vi är tacksamma för att vi själva rekommenderades att ta kontakt med PO Roll, de har inte bara hjälpt oss att bygga precis det vi önskade oss utan även varit ett rent nöje att få samarbeta med!

2018 Uterum

Johan + Susanne Södersten
Vi är mycket nöjda med vår källarrenovering speciellt med den höga klassen på golvläggningen och att det var ordning och reda under hela projektet, helheten fungerade mycket bra
2016 Källarrenovering

Charlotte, Östermalm
Ett stort tack för min mycket fint renoverade lägenhet! Köket och sovrummet blev toppen med det nya fönstret som nu släpper in ljus i resten av lägenheten och de nyslipande golven får hela lägenheten att se ljusare ut. Badrummet trots sin lilla storlek känns nu större och mer funktionellt. Det blev riktigt bra med den nya vasken och duschväggen. Det känns som en helt ny lägenhet :)
Ni har varit noga med detaljerna och kommit med bra förslag. NI har varit bra på att hålla mig informerad osch sammarbetet har flutit på hur bra som helst, och ni höll tidsplanen så bra att ni var klara tidigare.
Stort tack från en nöjd kund

2015 Lägenhetsrenovering

Gunilla, Viksjö
Varför PORoll igen? Företaget renoverade mitt badrum för 2 år sedan. Jag är nöjd. Dags för dusch / toa - det blev POroll igen, inte billigast, men håller tider, bidrar med tips, trevligt bemötande och snyggt arbete.
2014 Badrumsrenovering

Mikael Hagström, Viksjö
”Vi är nöjda återkommande kunder till Lennart och hans killar som utfört flera arbeten åt oss och våra bekanta. Allt har utförts med bästa resultat. Skicklig och noggrann plattsättare. Trevliga och professionella. Rekommenderas varmt!”
2012 Stenläggning och trappor utomhus.
2010 Hallgolv
2009 Badrumsrenovering
2008 Tvättstugerenovering

Jan Lundberg, Viksjö
”Vi uppskattar PORoll Plattsättning väldigt mycket. De är oerhört kreativa och idérika samt har väldigt trevliga och proffsiga hantverkare. Vi kan verkligen rekommendera detta företag som har byggt om i tre av våra olika bostäder från 90-talet och nu senast för 2 år sedan.”
2011 Renovering av 2 badrum och plattsättning i Kök
2010 Renovering av ett badrum och plattor i hall och kök
2004 Nybyggnad av tvättstuga

Marcus Olofsson, Sollentuna
”Proffsiga, bra återkoppling, snabba beslut och fint slutresultat. Kändes tryggt hela processen.”
2012-2013 Nyproduktion av arkitektvilla, omfattande 4 badrum, kök, tvättstuga, relaxavdelning, entré

Jan-Erik Berg, Viksjö
”PORoll plattsättning är riktigt bra. Dom är som hantverkare ska vara. När det uppstår problem, tilläggsbeställningar eller ändrade förutsättningar är de med och löser problemen.”
2008 Badrumsrenovering

Kent Einarsson, Ekerö
”PORoll plattsättning utförde sina delar av vårt nya hem på bästa sätt. De är proffsiga hantverkare som både höll budget och utsatt tid. Vi är mycket nöjda!”
2011 Nyproduktion av arkitektvilla, omfattande hunddusch, bastuavdelning, 2 badrum, ett duschrum, entre, kök

Gry Isaksson, Viksjö
”Mycket seriös firma med duktiga hantverkare, håller vad dom lovar och utför arbetet jätte bra. Är en jätte nöjd kund som har anlitat PORoll plattsättning till ett antal olika jobb.”
2010 Entré, golv i kök och hall, renovering av badrum

Anders Jansson, Viksjö
”Mycket bra jobb. Passar tider och håller tidplaner.”
2011 Relaxavdelning med badrum

 Håkan Forsmark, Sollentuna
”Vi tycker att resultatet i vinkällaren blev kanonbra och Lennart och grabbarna gjorde ett fantastiskt jobb, inte bara plattsättnigen utan hur de skötte allt från offert till handling. Extremt proffsigt och smidigt skött. ”
2009 Badrum, Duschrum,, Pool, Vinkällare, entré, kök

Rikard Gustring, Stora mossen
”Mycket trevligt bemötande, proffsiga, noggranna, punktliga m.m. Kan verkligen rekommenderar PORoll plattsättning.”
2008 Balkong, renovering badrum, källargolv, kök

Hans Holm
”Grymma, pålitliga som alltid passar tider och håller vad vi kommit överens om. Vi är mycket nöjda med resultatet.”
2007 Badrum, Duschrum, hall, kök

Håkan Kyrk, Skälby
”Väldigt proffsiga och tar dig som kund på allvar. Håller tidsramarna vilket var ett måste i mitt fall. Resultatet var precis som jag tänkt och de har även varit hjälpsamma efteråt”
2009 Duschrum, pool, wc, kök, vinkällare

Mikael Ek, Viksjö
”Trevliga och tillmötesgående personal duktiga och kompetent personal. God service, bra pris samt väl utfört arbete. Är mycket nöjd.”
2012, badrumsrenovering

Anna Jenelius, Viksjö
”Är mycket nöjd med ALLT arbete som PORoll Plattsättning har gjort för oss. Deras "killar" är mycket trevliga och hjälpsamma. KANON!”
2013 Badrumsrenovering

Nicholas Hellström, Sollentuna
”Vi är mycket nöjda med PORolls renovering/ombyggnad av vårt badrum våren 2011. Hela vägen från "ax till limpa", och vi har redan lämnat de bästa rekommendationer till vänner och bekanta som kan tänkas behöva anlita dem.”
2011 Badrumsrenovering, Allrum